RSS

De ce cărți personalizate ?


De ca sa alegeti o carte personalizata:
  • Copiii si nu numai adora sa-si vada numele printat intr-o carte al carei erou este chiar el.

  • Cartile personalizate au un impact pozitiv asupra dezvoltarii ulterioare a copilului induicandu-i un sentiment de siguranta si incredere in fortele proprii.

  • Textele povestilor sunt pozitive si interactive, copilul participand direct la actiune. In carte apar numele, varsta, prietenii copilului, orasul, numele invatatoarei sau educatoarei, dedicatia, data cadoului, etc.

  • Psihologii sunt unanim de acord ca nu este o metoda mai buna pentru a face un copil sa iubesca lectura si cartile, decat aceea de a-l face erou principal intr-o carte personalizata.

  • Reactiile parintilor si copiilor sunt entuziasmante la primirea cartilor. Coperta cartonata, paginile color care reprezinta jumatate din carte, calitatea hartiei si nu in cele din urma textul, fac din cartile personalizate un produs atragator.
În momentul în care copilul dvs. deschide una din cărțile noastre începe aventura magică. Imaginați-vă cât de încântați vor fi să descopere că povestea este cu și despre ei, despre prietenii lor, familia, orașul lor și multe altele! Fiecare poveste se concentrează pe o anumita temă și este concepută în așa fel încât să trezească dorința copilului de a citi.

Imaginați-vă doar cât de entuziasmați vor fi: aceste cărți nu numai că îi vor face să le crească respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitățile de a citi, dar vor reprezenta și un cadou de neprețuit care va rămâne în amintirea lor toată viața.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Te invit sa participi la o campanie organizata de mine in colaborare cu miniPRIX si adresata bloggerilor din Cluj, Dambovita si Vrancea. Important: Campania tine pana pe data de 31 octombrie, la ora 15:00. Detalii aici: http://www.blogawards.ro/2010/10/26/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-cluj-dambovita-si-vrancea/. Concursul se desfasoara in perioada 27-10-2010 - 31-10-2010, dar cerintele sunt extrem de usoare.
Aceasta campanie consta in primirea unei reduceri semnificative, de 10%, 20% sau/si transport gratuit la orice comanda de peste 100 lei de pe www.miniprix.ro dupa scrierea unui articol precum mai jos, precum si oportunitatea de a castiga unul dintre cele 3 premii care constau in vouchere pentru cumparaturi de 100 lei de pe miniPRIX si transport gratuit!

Ce trebuie sa faci, pe scurt?
1. Sa scrii pe blogul tau un articol care sa cuprinda acest citat:

“Weekendul acesta, Caravana Reducerilor online miniPRIX trece prin judetele Cluj, Dambovita si Vrancea. Printre produsele care pot fi cumparate se numara pantaloni de la 9 lei, camasi si pulovere de la 19 lei, ghete si cizme de la 48 lei, accesorii de la 1 leu, “Happy Hour – Reduceri Surpriza”, reduceri la orice comanda si TRANSPORT GRATUIT la orice comanda. Oferta este valabila pentru comenzile online plasate www.miniprix.ro in zilele 30-31 octombrie, pentru adrese de livrare in judetetele Cluj, Dambovita si Vrancea.”


2. In articol trebuie sa postati si un link spre un produs/tinuta din magazinul miniPRIX

Poti castiga ori daca aduni cele mai multe comentarii, ori daca ai noroc la tragerea la sorti :) Chiar daca nu te numeri printre castigatori, primesti un cadou din partea miniPRIX ce va consta intr-o reducere importanta sau in transport gratuit!

Astept sa-mi trimiti pe mail la aceasta adresa, blogatu@gmail.com sau la adresa blogawards.ro@gmail.com si sa lasi intr-un comentariu la acest articol
http://www.blogawards.ro/2010/10/26/castiga-trei-vouchere-de-100-lei-pentru-cumparaturi-online-de-pe-miniprix-%E2%80%93-concurs-pentru-bloggerii-din-judetele-cluj-dambovita-si-vrancea/

Cu stima

Marius - http://www.blogatu.ro

PS. Te invit la un concurs cu premii extrem de tentante, care se incheie pe 30 octombrie: http://blogatu.ro/2010/10/tu-ce-ai-vrea-sa-afli-daca-ai-putea-vedea-viitorul-concurs-pentru-bloggeri.html
Poti castiga ori prin obtinerea unui numar mare de voturi, ori datorita celui mai reusit articol. Cel mai interesant articol primeste o camera foto de 10 Megapixeli. Primii 30 de concurenti care strang cel mai mare numar de voturi se califica in finala si castiga laptop, salt cu parasuta, mp3 playere si multe alte premii.

Poze nunta Antonia spunea...

felicitari, in primul rand pentru blog,
iar in al doilea rand pentru minunatele postari. chiar m-a impresionat articolul.succes in continuare

Trimiteți un comentariu